Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés

Szolgáltatásaink

Bemutatkozunk:

  

A PRODUKTEAM Kft. fő tevékenysége munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés, továbbá ezekhez a területekhez közvetlenül kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatások.

Cégünk több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, szolgáltatásunk költséghatékony, rugalmas, és lehetővé teszi Partnereink részére az állandóan változó piaci helyzethez történő gyors alkalmazkodást.

Munkaerő-kölcsönzés:

Munkaerő-kölcsönzés keretében gyorsan, rugalmasan és hatékonyan segítünk megoldani a munkaerő problémákat valamennyi foglalkoztatási területen, legyen szó akár szellemi, akár fizikai munkakörökről.

A munkaerő-kölcsönzés folyamatában három szereplő vesz részt: a munkáltató (kölcsönbeadó), a foglalkoztató (kölcsönvevő) és a dolgozó (munkavállaló). A Kölcsönbeadó és a Kölcsönvevő között polgári jogi jogviszony keletkezik, míg a Kölcsönbeadó és a munkavállaló között munkajogi jogviszony (munkaszerződés) jön létre.
A szerződés keretében a munkavállalók a kölcsönző cég állományában vannak, a bérekre rakódó közterheket és az egyéb kiadásokat is a kölcsönbeadó viseli. Ön, mint Megbízó a szolgáltatásért cserébe díjat fizet. Az Ön költsége így nem bérköltség, a kölcsönzött munkaerő nem jelenik meg a létszámban. A szolgáltatás igénybevételével Ön mentesül az álláshirdetés költségeitől, a kiválasztás hosszadalmas, időigényes procedúrájától, továbbá a munkaügyi adminisztratív teendőktől. Segítségünkkel az igényelt végzettségű munkaerő szinte azonnal az Ön rendelkezésére áll.

Milyen előnyöket kínál Önnek a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás?

-  Szakértő segítséget kap – munkatársaink ismerik a munkaerő-piacot, az adott régió- és szakmai terület toborzási lehetőségeit, nagy tapasztalattal rendelkeznek a kiválasztás területén.

Megtakarítja a keresésre és kiválasztásra fordítandó időt, mert az igényeinek megfelelően elvégezzük a munkaerő toborzását és kiválasztását.

Előre kalkulálhatja költségeit: a munkaerő-kölcsönzés időtartama és konstrukciója (létszám, elszámolások gyakorisága, rezsióradíj / havidíj / szorzó) rugalmasan igazodik az Ön igényeihez.

-  Szolgáltatásunk díja költségként számolható el, így nem befolyásolja bérköltségeit.

Vállalkozásának rugalmassága a kölcsönzés igénybevételével növelhető. A kölcsönzött dolgozók gyorsan, akár néhány nap alatt munkába állíthatók.

-  A kölcsönzött dolgozók teljes munkaügyi adminisztrációját (munkaszerződés megkötése, felbontása, bérszámfejtés, bérutalás, bérjegyzék kiadása, adatszolgáltatás stb.) mi végezzük, Önt és munkatársait e kötelezettségek nem terhelik.

-  A munkaerő-kölcsönzés rugalmas létszámkezelést tesz lehetővé. A kölcsönzött dolgozók létszáma, szakmai összetétele az Ön igényei szerint változtathatók.

-  Meghatározott idő eltelte után  lehetőség van a kölcsönzött munkavállalók saját állományban történő továbbfoglalkoztatására.

Mikor lehet Önnek szüksége munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásra?

- nyári szabadságolások idején

- sürgős vagy nagyobb megrendelések teljesítése esetén

- alkalmi, szezonális feladatok megoldására (akciók, projektek lebonyolítására, évzáráskor)

- hirtelen kieső munkatárs gyors és szakszerű pótlására

- ha új, vagy több dolgozóra van szüksége, de nem veheti saját állományba őket

- ha állományba vétel előtt ki akarja próbálni a munkaerőt

- ha költségeit gazdasági megfontolásból optimalizálni szeretné (a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás díját költségként elszámolhatja, nem bérköltségként jelentkezik)

Mindezt a több mint 15 éves szakmai gyakorlatunkra és a nagy létszámú (10 ezer fő) folyamatosan aktualizált munkaerő-bázisunkra alapozva tudjuk megoldani, kiterjedt alvállalkozói hálózatunkon keresztül akár országos szinten is.

 

Munkaerő-közvetítés:

A munkaerő –közvetítés olyan megtervezett toborzási és kiválasztási folyamat, melynek következményeként az adott munkaerő-piaci szegmensen belül hatékonyan jutunk el a munkakör betöltéséhez megfelelő jelölthöz. A szolgáltatást, akkor javasoljuk az Ön számára, ha már csak a végső döntés meghozatalában szeretne részt venni. Ha egy új munkatársra van szüksége, akkor az előre megadott szempontok alapján gyorsan megtaláljuk a feladatra leginkább alkalmas jelölteket. A keresés-kiválasztási folyamat lezárásával a kiválasztásra került jelölt közvetlenül a Megbízó állományába kerül.

A Megrendelő által megadott szempontok alapján vállaljuk a jelöltek előszűrését, lebonyolítjuk az előzetes állásinterjúkat, továbbá a Megbízó által megadott vagy, az általunk összeállított teszteket megíratjuk és kiértékeljük.

Szolgáltatásunk sikerdíj alapú - a Megbízó fizetési kötelezettsége a kiválasztott munkavállaló(k) munkába lépésekor merül fel. Munkatárs közvetítési szolgáltatásunk magában foglalja a garanciát is a kiválasztott jelöltet illetően.

Szolgáltatásaink:

- Az ideális jelöltek határidőre történő kiválasztása.

- Elvárások alapján az álláshirdetés szövegének megfogalmazása és közzététele honlapunkon, egyéb portálokon és az írott sajtóban egyaránt.

- A beérkező önéletrajzok fogadása és előszűrése.

- Igényeknek megfelelően interjút készítünk minden lehetséges jelölttel, Önnek a további interjúkat csak az adott feladat ellátására képes munkavállalókkal kell lefolytatnia.

- A munkakör kívánalmainak megfelelően teszteket (pszichológiai, szakmai, nyelvismereti, számítógépes ismereti) végeztetünk el a jelöltekkel.

Munkamódszerünk:

- Felmérjük a pontos igényeket, a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai és személyiségbeli elvárásokat, az elvégzendő feladatot, a munkakörnyezetet, a munkakör illeszkedését a vállalati struktúrába.

- Naprakész adatbankunkban felkutatjuk az elvárásoknak megfelelő ígéretes jelölteket.

- Szükség esetén elkészítjük a hirdetés szövegét, melyet elfogadás után közzéteszünk interneten, újságokban és egyéb médiumokban. A beérkezett pályázatokat értékeljük, és interjúra hívjuk a megfelelő jelölteket.

- Direkt keresés – célzott személyzet kiválasztása speciális szakigényeknek megfelelően. Személyesen lépünk kapcsolatba lehetséges jelöltekkel, akik aktuálisan még nem gondoltak munkahelyük változtatására.

- Alkalmassági vizsgálatokat végzünk a munkakör betöltéséhez szükséges feltételeknek megfelelően. Ezek a betöltendő pozíció alapján személyiségi, viselkedésbeli, gondolkodási, kompetencia és motivációs érdeklődést vizsgáló tesztekből, valamint monitoring-képesség felmérő feladatsorból állnak.

- Az általunk kiválasztott jelölteket továbbítjuk az Önök részére értékeléssel és indoklással együtt. A végső döntésben szükség szerint partnerként tudunk együttműködni.

Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel, ha nem szeretné, hogy a mindennapi munkafolyamatokat az állásra jelentkező munkavállalók megzavarják, valamint ha nem szeretné leterhelni saját munkatársait a jelöltek hosszadalmas előszűrésével.

Minket választani megéri, mert:

- Több éves szakmai tapasztalatunkkal segítjük az Önök elképzeléseinek megoldását.

- Rugalmas hozzáállásunkkal személyre szabott, gyors és minőségi szolgáltatást biztosítunk.

- Hatékony problémamegoldó képességünkkel az egyéni, speciális igényekre is megoldásokat tudunk ajánlani.

- Széleskörű adatbankunkkal és munkamódszerünkkel garantáljuk a munkakör betöltéséhez megfelelő jelöltek pontos kiválasztását.

- Szolgáltatásunk igénybevétele költséghatékony, és időt takarít meg vele.

Konkrét kérdéseit küldje el nekünk, vagy irodáinkban keresse az irodavezetőt, hogy személyes találkozót tudjon megbeszélni Önnel.


Online felhasználók: 1 vendég olvas minket